18 / 05 / 2024

Cengiz Sevim

Cengiz Sevim

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi, Cüneyit Sevim, Cengiz Sevim, Erkan Atlı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Başakşehir, Toros Caddesi Arterıum 4.Kısım'da kuruldu.

Semahat Sevim Arsel Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu!

Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı. Buna göre, 2015 için 45 milyon 157 bin 918,24 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu.

Cengiz İnşaat, Fethi Paşa Korusu’nda inşaata başlayacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Melih Aşık bugünkü yazısında Cengiz Holding'in Fethi Paşa Korusu'yla ilgili açıklamasına yer verdi. İşte Melik Aşık'ın o yazısı...

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

Cengiz İloğlu: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Başkanı Cengiz İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizdi.

Mehmet Cengiz'den yeni gayrimenkul şirketi!

1980 yılında kardeşi Ekrem Cengiz ile birlikte Cengiz İnşaat‘ını kuran Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu.

Cengiz Semercioğlu'ndan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu açıklaması!

HARBİYE Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Bu iddialara karşı Cengiz Semercioğlu da Twitter adresinden açıklama yaptı...

Cengiz Ergün'den Kula'ya jeopark müzesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın büyükşehir olma süreci ve geçen iki yılda yaptıkları hizmetleri ve projelerini, düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı.

Mehmet Cengiz: 3. Havalimanı'na öncelik veriyoruz!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz,Akkuyu Nükleer Santrali iddialarına açıklık getirerek, “İlgiliyiz ama başka işlerimiz de var. Önceliğimiz 3. havalimanı. Daha onu bitirmeliyiz” açıklamasında bulundu.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Cengiz İnşaat ile Rasatom ortak mı?

BMM’de nükleer santrallerle ilgili konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, Akkuyu’da yapımı süren nükleer santralin yapımını üstlenen Rus şirketin ortağının Cengiz İnşaat olduğunu söyledi.

Hakan Cengiz 2. kez baba oldu!

Universal Yatırım GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz çiftinin ikinci kızları dünyaya geldi.Çiftin Berrak isminde bir kızları daha var.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Cengiz Sevim Haberi

Cengiz Sevim

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi, Cüneyit Sevim, Cengiz Sevim, Erkan Atlı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Başakşehir, Toros Caddesi Arterıum 4.Kısım'da kuruldu. 


CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...