15 / 05 / 2024

Cengiz Topel caddesindeki binalar yenilenecek mi

Cengiz Topel caddesindeki binalar yenilenecek mi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cengiz Topel’de vatandaşların mağduriyetlerini gideriyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Cengiz Topel caddesinde yıkılan Gündüz ve Tunay apartmanlarının yerine yenileri yapılıyor.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.

Cengiz İnşaat ile Rasatom ortak mı?

BMM’de nükleer santrallerle ilgili konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, Akkuyu’da yapımı süren nükleer santralin yapımını üstlenen Rus şirketin ortağının Cengiz İnşaat olduğunu söyledi.

Hakan Cengiz 2. kez baba oldu!

Universal Yatırım GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz çiftinin ikinci kızları dünyaya geldi.Çiftin Berrak isminde bir kızları daha var.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Cengiz Topel caddesindeki binalar yenilenecek mi Haberi

Cengiz Topel caddesindeki binalar yenilenecek mi


Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Cengiz Topel caddesinde yıkılan Gündüz ve Tunay apartmanlarının yerine yenileri yapılıyor. 2011 yılında önceden boşaltılan bir binanın kendiliğinden yıkılması üzerine, bitişiğindeki diğer binanın da riskli olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılmasının ardından, hak sahiplerinin yaşadığı mağduriyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gayretleriyle çözüme kavuşturuldu.

1 yılda tamamlanacak


Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; hissedarlar ile birlikte meydana gelen hukuki sorunların çözümünde önemli rol oynayan Büyükşehir Belediyesi, yıkılan 2 binanın yerine yeniden 2 bina yapılarak hak sahiplerine verilmesi için proje hazırlayarak, TOKİ ile protokol imzaladı. Yapılan protokolün ardından TOKİ, 7 kattan oluşan 10 dükkan ve 34 dairenin yapımı için ihale yaptı. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan firmaya 11 Aralık 2015 tarihi itibariyle yer teslimi yapıldı.

Yapılan ihalede iş...