05 / 05 / 2024

Cengizhan Parmaksız

Cengizhan Parmaksız

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamelya Talya Parmaksız tarafından kuruldu.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!  

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat İsa Parmaksız tarafından kuruldu.

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Şanlıurfa tarihi Parmaksız Evi’nde restore çalışmaları incelendi!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, inceleme yaptığı tarihi Parmaksız Evi’nin restore çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti. Restorasyonuna başlanırken ilk taşını yine kendisi dizen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmalarda sona gelinen tarihi Parmaks

Şanlıurfa Parmaksız Evi’nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, inceleme yaptığı tarihi Parmaksız Evi’nin restore çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti.

Bartın İnkumu Derin Deniz Deşarjı Projesi ne zaman yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanı Parmaksız: "Bin 700 metrelik derin deniz deşarjı ve ön arıtma yapılması suretiyle günlük 20-30 bin turistimizin daha temiz sularda yüzmesi sağlanacak"

Diyarbakır katı atık yönetim projesi başlıyor!

Diyarbakır katı atık yönetim projesinin başlangıç toplantısı 3 Temmuz 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız’ın ve teknik ekibin katılımıyla yapılacak.

Cengizhan Gököz: Belediyeler emlak ofisine döndü!

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin arsa emlak ofisine dönüştüğünü kaydeden Avukat Cengizhan Gököz, meclis görüşmelerinde yapılan plan tadilatlarının tamamına yakınının ranta dayalı olduğunu söyledi .

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Cengizhan Parmaksız Haberi

Cengizhan Parmaksız
Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a  Şehir içi veya şehirlerarası her türlü yolcu ve personel taşımacılığı yapmak. b - Her türlü Servis Taşımacılığı yapmak. c- Öğrenci Servis taşımacılığı yapmak. c - Karayoluyla şehirlerarası yolcu taşımacılığı ve karayoluyla şehirlerarası yolcu taşıma işleri acenteliği yapmak. d - Uluslar arası karayolu yük ve yolcu taşımacılığı acenteliği komisyonculuğu yapmak. e - Şirket konusu ilgili işleri yapabilmek için kara hava ve deniz yolları nakil vasıtaları satın alabilir. Her türlü aracı kiralayabilir, kiraya verebilir. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı turlar düzenleyebilir. Özel ve resmi kuruluşlarla...