04 / 05 / 2024

Cenk Eren evi

Cenk Eren evi

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

Futbolcu Eren Zahavi'nin evi soyuldu!

Hollanda 1. Lig ekiplerinden PSV'de forma giyen Eren Zahavi'nin evi soyuldu.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

İşte Cenk Tosun'un İngiltere'deki yeni evi!

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

Cizre'de evi yıkılan vatandaşa ev verildi!

Özhaseki, Cizre Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek, terör saldırıları sonucu evi yıkılan bir vatandaşın TOKİ'den ev talebini içeren sözleşmesini imzaladı.

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi!

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi. TSK İç Hizmet Yönetmeliği'nin '' ordu pazarları, ordu evleri, askeri gazinolar'' ile ilgili düzenlemeleri içeren bazı maddeleri yürürlükten kaldırıldı.

Cemil Meriç'in doğduğu ev Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yazar, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç'in doğduğu ev restorasyon çalışmalarının ardından "Kültür Evi"ne dönüştürüldü.Mekanda Cemil Meriç'in kısa hayat öyküsünü içeren üç boyutlu animasyon filmi gösteriliyor.

Akçansa Genel Müdür Yardımcısı Cenk Eren görevinden ayrıldı!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin genel müdür yardımcısı Cenk Eren'in 15 Ocak 2014 tarihi itibariyle görevinden ayrıldığını bildirdi...

Cenk Eren Cihangir'deki evinin içine küçük bir hamam yaptırdı!

Oturduğu evden sıkılıp Cihangir'den ev alıp yeni evine taşınan Cenk Eren evin bahçesini ve dekorasyonunu kendisi düzenledi. Cihangir parkının muhteşem manzarasına sahip evine küçük bir hamamda yaptırdı...

Fatih Belediyesi 'nin Hekimoğlu Bilgi Evi açılıyor!

 Fatih Belediyesi tarafından yapılan ve ilçede hizmet veren üçüncü bilgi evi olacak Hekimoğlu Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı törenle açılıyor

Cenk Eren evi Haberi

Cenk Eren evi

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu. Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.




Sahne öncesi henüz inşaat halinde olan dairesini gezen Eren, eksiklerini not alarak mobilya siparişi verdi. 


Sabah



Haber Milliyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’a yerleşip orada yaşamayı düşündüğünü söyleyen Cenk Eren, bu isteğini gerçekleştirdi.


Girne merkezdeki bir rezidanstan daire satın alan sanatçı, mutluluğunu Merit Crystal Cove Hotel’de sevenleriyle paylaştı. Sahne öncesi inşaat halindeki dairesini gezen...