15 / 05 / 2024

cenk özkök ilk kez baba oldu

cenk özkök ilk kez baba oldu

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök ilk kez baba oldu. Cenk Özkök ve İnci Özkök çifti bebeklerine ''Deniz Cem'' ismini verdi. Deniz Cem bebek Atakent Acı Badem Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Cari açık OVP tahminini 8’inci ayda aştı! Rezervlerde 18,6 milyar dolar erime yaşandı!

Cari işlemler dengesi ağustosta 619 milyon dolar açık verdi. OVP’de yılın tümünde 42,5 milyar dolar öngörülen cari açık ilk sekiz ayda 43,1 milyar doları buldu. Cari açığın finansmanı nedeniyle döviz rezervleri de eriyor.

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

Sigortambir tarafından sektörde ilk olarak hizmete sokulan sigorta ile, depreme hazırlık, ilk yardım, acil destek hizmetleri, eşyaların sabitlenmesi, riskli yapı analizinde indirim gibi yirmiyi aşkın hizmetten yararlanmak mümkün olacak.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

TOKİ 2023'ün ilk ay takvimi açıklandı! İl il TOKİ kurası peş peşe çekilecek! Ankara kurası hangi gün yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ'nin çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ yeni yılık ilk kura takvimi duyurdu. Peki, TOKİ kura takvimi hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Elon Musk kaybetti! Artık ilk sırada değil…

Dünya çapında elektrikli araçlar denilince ilk sıradaki unvanını koruyan Tesla tahtını Çin merkezli BYD şirketine kaptırdı. Warren Buffett tarafından desteklenen Çin merkezli BYD şirketi 2022 yılının ilk yarısında Elon Musk’ın şirketi Tesla’yı geçerek en fazla otomobil satan şirket oldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

cenk özkök ilk kez baba oldu Haberi

cenk özkök ilk kez baba oldu

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök ilk kez baba oldu.


Cenk Özkök ve İnci Özkök'ün ilk bebekleri 3 Ekim 2014 Cuma günü  Atakent Acı Badem Hastanesi'nde saat 09.47'de dünyaya geldi.


Emlakkulisi.com ailesi olarak çifti tebrik ediyor, Deniz Cem bebeğe sağlıklı ve uzun ömür...