14 / 05 / 2024

cenk özkökün bebeği

cenk özkökün bebeği

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök ilk kez baba oldu. Cenk Özkök ve İnci Özkök çifti bebeklerine ''Deniz Cem'' ismini verdi. Deniz Cem bebek Atakent Acı Badem Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kamu işçilerinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın kamu işçisi dikkat! Yüzde 15 refah payı ve yüzde 45 zam...

TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, 700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiren sözleşme görüşmeleri kapsamında zam taleplerini peş peşe açıkladı. Kamu işçilerinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiriyor! Yüzde 15 refah payı ve yüzde 45 zam...

Arabuluculuk ve uzlaştırmayla 8 milyonu aşkın kişi anlaştı

Adalet Bakanlığı'nca uygulanan arabuluculuk ve uzlaştırma yöntemleriyle bugüne kadar 8 milyonu aşkın vatandaş, mahkemeye gitmeden anlaştı.

700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor." dedi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Batman'da imar barışına 32 bini aşkın başvuru!

Batman'da imar barışı uygulamasına 32 bini aşkın kişi başvuruda bulundu. Kentte uygulama kapsamında 88 milyon TL tahsilat yapıldı.

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

2017'de 8 milyonu aşkın tapu işlemi yapıldı!

Tapuda geçtiğimiz yıl 8 milyonu aşkın işlem gerçekleştirildi. Bu da saniyede bir tapu işlemi gerçekleştirildiği anlamını taşıyor.

Pervaneli Köşk’ün manzarası için 18 ağaç kesildi!

İstanbul Boğazı'nda Vitaspirit adlı geminin Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak büyük hasar verdiği kaza, bir restorasyon skandalını da  ortaya çıkardı. 

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Konuta Münir Özkök'ün eli değdi!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 10 yıl önce girdiği konut sektöründe ortaklıklarla büyümesini sürdürüyor. İşte Özkök ile gerçekleştirilen söyleşi...

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

cenk özkökün bebeği Haberi

cenk özkökün bebeği

Çalık Gayrimenkul Kurumsal İletişim Yönetmeni Cenk Özkök ilk kez baba oldu.


Cenk Özkök ve İnci Özkök'ün ilk bebekleri 3 Ekim 2014 Cuma günü  Atakent Acı Badem Hastanesi'nde saat 09.47'de dünyaya geldi.


Emlakkulisi.com ailesi olarak çifti tebrik ediyor, Deniz Cem bebeğe sağlıklı ve uzun ömür...