06 / 05 / 2024

Cenk Tosun yeni ev

Cenk Tosun yeni ev

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki yeni evi!

Milli yıldız Cenk Tosun artık Liverpool'da yaşayacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferini bitirdi.

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.

İşte Cenk Tosun'un İngiltere'deki yeni evi!

Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferini sonlandırmak üzere Türkiye'ye geldi. Cenk Tosun'un Everton'a transferinin tamamlanmasının ardından oturacağı ev de belli. 

Esas Gayrimenkul' yönetiminde yeni isimler!

Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

Cenk Tosun yeni ev Haberi

Cenk Tosun yeni ev

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun transferi nihayete erdi. 

Cenk Tosun'un İngiltere'de Liverpool'da yaşayacak. Üstelik Liverpool'un 85 milyon euro'luk transferi Virgil van Dijk, Milli futbolcunun komşusu olacak.

Everton ile Beşiktaş, Cenk Tosun'un transferi konusunda anlaştı.  İşte Cenk Tosun'un yeni evi...