01 / 05 / 2024

Cenk Ulu annesi

Cenk Ulu annesi

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

İş GYO Manzara Adalar ödeme koşulu!

Toplam 975 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İş GYO Manzara Adalar ödeme koşulu kapsamında projede peşinatta yüzde 10 indirim yapılıyor.

DKY Kartal ödeme koşulu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksitlendirme sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında projede 60 aya kadar taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.

Soğanlık DKY Kartal ödeme koşulu!

Daire alanlarının 98.19 metrekareden başladığı projede Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

İş Altınhas Kasaba 3. Etap ödeme koşulu!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İş Altınhas Kasaba 3. Etap ödeme koşulu yüzde 0.20 faiz oranı uygulanıyor.

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Şile-Alemdağ Yolu'nun yanında yükseliyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap ödeme koşulu kapsamında 120 ay vadelendirme sağlanıyor.

Ritim İstanbul ödeme koşulu!

Ritim İstanbul ödeme koşulu kapsamında projede yüzde 12 indirim uygulanıyor. Toplam 863 tane rezidans daire bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edidli.

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu!

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.

Cenk Ulu annesi Haberi

Cenk Ulu annesi

Kamu kurumlarına ve özel kuruluşlara dünya çapında sektör odaklı denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun sevgili annesi Fatime Ulu vefat etti.

 PwC Türkiye taziye ilanı yayınladı: ''PwC Türkiye'nin değerli şirket ortağı Cenk Ulu'nun sevgili annesi Fatime Ulu'nun vefatını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...