16 / 05 / 2024

Cennetçeşme mahallesinde kentsel dönüşüm

Cennetçeşme mahallesinde kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın planlarını onayladığı Karabağlar'daki Cennetçeşme Mahallesi'ne giderek dönüşümü anlatan Delican, "gasp yasası" söyleminin kara propaganda olduğunu belirtti.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

Çeşme'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çeşme Satış Memurluğu, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 122 bin 572 TL'ye satıyor...

Çeşme’de kentsel dönüşüme gidilecek çok sayıda yapı stoku var!

İzmir Seferihisar'da meydana gelen deprem Çeşme'de de hissedildi. İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Çeşme’de acilen kentsel dönüşüme gidilmesi gereken çok sayıda yapı stoku var.

Çeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir İli, Çeşme İlçesi , Reisdere Mahallesinde bulunan arsayı 7 milyon 92 bin TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 1 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

TOKİ Çeşme'de ikinci etap evleri teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi tarafından İzmir’in Çeşme ilçesi, Reisdere mahallesinde yaptırılan konutların ikinci etabının teslimatına başlanıyor.

Çeşme'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , Dalyan Mahallesinde yer alan 8.809 metrekare yüzölçümlü arsa 6 milyon 606 bin 750 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Çeşme'de imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumu düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Adalet Akademisi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Ankara Üniversitesi tarafından Çeşme'de imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumu düzenlendi.

İzmir Cennetçeşme'de rantsal dönüşümle mücadele ediliyor!

Kentsel dönüşüm kıskacındaki İzmir Cennetçeşme halkı, başkanlık sistemiyle rantsal dönüşüme karşı yasal yollarla mücadelenin önünün de kapatılacağını vurguladı.

Cennetçeşme ve Limontepe dönüşümünde kritik dönemeç!

Karabağlar Cennetçeşme ve Limontepe semtinde yaşanan kriz dinmek bilmiyor. Bakanlık dönüşüm faaliyetleri için nihai kararını verdi.

İzmir Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek üzere İzmir'e geliyor.

Cennetçeşme mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

Cennetçeşme mahallesinde kentsel dönüşüm

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Çevre ve Şehircilik Bakanlığının planlarını onayladığı Karabağlar Cennetçeşme'deki kentsel dönüşüm bölgesini ziyaret etti. Uç ailesinin konuğu olan Delican, projeyi yerinde anlattı. Delican, "Kimse mağdur olmayacak. İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesinde herkes bulunduğu yerde kalacak. Daha güzel bir yaşama kavuşacak" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Karabağlar Cennetçeşme'de bulunan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüm planlarını onaylamasının ardından, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican bölgede yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Delican, beş çocuklu Uç ailesinin sofrasına misafir oldu. Bölgede kentsel dönüşümle büyük değişim yaşanacağını söyleyen Delican, ilk etap olan 108 hektarlık alanda 4 bin konutun İller Bankası AŞ tarafından kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Delican şu bilgileri verdi: "Arazilerin kamulaştırılması için 120 milyon lira ödeme...