04 / 05 / 2024

Cerean Enerji Ziyaret Rüzgâr Enerji Santrali

Cerean Enerji Ziyaret Rüzgâr Enerji Santrali

Fiyatların ancak serbest ticaret ve rekabet ortamında düşebileceğini belirten Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan, bunun da elektrikte serbest tüketici limitinin sıfırlanıp ticaretin yaygınlaşmasından geçtiğini ifade etti.

ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 27 Nisan'da!

Fuar, konferans ve B2B etkinliklerinin bir arada olduğu enerji buluşması ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 27-29 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.

Akıllı Yıldızlar’dan Enerji Müzesi ziyareti!

Soyak’ın 33 devlet okulu kapsamında hayata geçirdiği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nde yer alan öğrenciler, Santral İstanbul Enerji Müzesini ziyaret etti.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası İzdemir Enerji'yi ziyaret etti!

Üye ziyaretlerini geleneksel hale getiren Aliağa Ticaret Odası(ALTO), gerek yeni yatırım yapan gerek de yeni uygulamalarla Aliağa ve ülke sanayisini ileri taşıyan üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Tuna Bekleviç: Nehirlerin enerji üretmesi gerekir!

Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret eden Edirne Gönüllüleri Dernek Başkanı Tuna Bekleviç, " Nehirlerin enerji üretmesi, sadece suyun akması değil, aynı zamanda şehrimizin bundan istifade etmesi gerektiğini düşünüyoruz. " dedi...

Onur Yazgan: Güneş enerjisi yatırımı için villaya 15 bin, yazlığa 2 bin Euro yeterli!

"Güneş enerjisi için ne kadar güneydeyse o kadar iyi diye yanlış bir kanı var" diyen Cerean Enerji Genel Müdürü Yazgan ekledi: Paneller eskisi gibi pahalı değil. Villaya 15 bin, yazlığa 2 bin euro yatırım yeterli.

Yingli Solar’dan Özyeğin Üniversitesi’ne güneş enerjisi santrali!

Yingli Solar Türkiye, Cerean Enerji ile iş birliği gerçekleştirerek Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü ’nde çatıya monte edilen 378 kW ’lık güneş enerjisi santralini hayata geçirdi.

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 24 Nisan'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuarı ICCI, 20 yaşında Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Onur Yazgan: Elektriği pahalı yatırımlar yapmadan ucuzlatabiliriz!

Fiyatların ancak serbest ticaret ve rekabet ortamında düşebileceğini belirten Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan, bunun da elektrikte serbest tüketici limitinin sıfırlanıp ticaretin yaygınlaşmasından geçtiğini ifade etti.

Enerji verimliliğinde 2023 hedefi 15 milyar TL!

8-11 Ocak 2014 tarihleri boyunca sürecek olan 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF) WOW Convention Center’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Bursa'da Enerji Müzesi Açılıyor!

Bursa'da kentin 106 yıllık elektrik serüvenini yansıtan 'Enerji Müzesi' açılıyor. Müzenin kapıları 7 Eylül'de ziyaretçilere açılacak...

ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı'nda ziyaretçi sayısı 15 bini geçti!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2012 – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, birbirinden önemli konuklarını ağırladığı 3 günlük maratonun ardından sona erdi

Mimar ve Mühendisler Grubu, ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı'nda yer alacak!

Sektörel Fuarcılık tarafından 25 – 26 – 27 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9 – 10 – 11 No'lu Salonlarda gerçekleştirilecek olan ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor

Cerean Enerji Ziyaret Rüzgâr Enerji Santrali Haberi

Cerean Enerji Ziyaret Rüzgâr Enerji Santrali


Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan’a göre elektrik fiyatını düşürmenin yolu pahalı yatırımlardan değil, serbest ticaretten geçiyor


Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan, Türkiye’nin pahalı yatırımlara gerek kalmadan enerji maliyetlerini aşağıya çekebileceğini söyledi. Fiyatların ancak serbest ticaret ve rekabet ortamında düşebileceğini belirten Yazgan, bunun da elektrikte serbest tüketici limitinin sıfırlanıp ticaretin yaygınlaşmasından geçtiğini ifade etti.


Onur Yazgan, Özyeğin Grubu şirketlerinden Cerean Enerji’nin Hatay Samandağ’da bulunan Ziyaret Rüzgâr Enerji Santrali’ni bir grup gazeteciye tanıttı. Türkiye’nin rüzgâr ve güneş gibi sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji kaynakları açısından büyük potansiyel taşıdığını belirten Yazgan, Hatay’ın Samandağ bölgesinde konumlanan Ziyaret RES’in 2010 yılında faaliyete geçtiğini belirtti.


Yazgan’ın verdiği bilgiye göre 2.5 megawatt’lık (MW) güce sahip toplam 26 türbinden oluşan Ziyaret RES, ayda ortalama 20 milyon kWh elektrik üretiyor....