14 / 05 / 2024

Ceren Hindistan ile ümit aslan ayrıldı mı

Ceren Hindistan ile ümit aslan ayrıldı mı

Oyuncu-fotomodel Ceren Hindistan 1.5 yıl önce imam nikahı ile evlendiği Ümit Aslan'dan, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi.

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Hindistan dünyada en çok kripto para kullanan ülke oldu!

TripleA tarafından gerçekleştirilen bir araştırma raporuna göre, Hindistan’ın 100 milyonu aşkın kullanıcı ile dünyada en çok kripto para kullanan ülke olduğu ortaya çıktı.

Hindistan ile Türkiye arasında inşaat sektörünün potansiyeli yüksek!

DEİK Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanı Tevfik Dönmez,  Hindistan ile Türkiye ticaretinde sağlık, gıda ve inşaat sektörlerinin potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti...

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut evleniyor. Çiftin düğünü 20 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Hindistan'da hızlı raylı ulaşımın inşasına onay!

Hindistan Hükümeti, 4.2 milyar dolar tutarında Hızlı Raylı Ulaşımın İnşasını onay verdi. RRTS sistemi ile 82 kilometrelik mesafe süresi 60 dakikaya düşecek.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Hindistan'ı yeniden keşfetti!

Gayrimenkul sektörünün şampiyonu Evrim Kırmızıtaş Başaran eşi Ömer Faruk Başaran ile Hindistan'ı yeniden keşfetti...

Hindistan'dan Türkiye'ye yeşil iklim fonu konusunda destek mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı Harsh Vardhan ile görüşme gerçekleştirdi.

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dereli tarafından kuruldu.

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceren Duru Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 520 bin TL sermaye ile bugün Yüksek Baştepe tarafından kuruldu.

Ceren Hindistan, Ümit Aslan'dan lüks daire ve nafaka aldı!

Oyuncu-fotomodel Ceren Hindistan 1.5 yıl önce imam nikahı ile evlendiği Ümit Aslan'dan, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi.

Ceren Hindistan ile ümit aslan ayrıldı mı Haberi

Ceren Hindistan ile ümit aslan ayrıldı mı

Çift doğumdan sonra birçok kez ayrılıp barışmıştı. Kavga sebebi her defasında aynıydı. Ceren Hindistan evlenmek istiyor, Ümit Aslan kaçıyordu. İpler 1 ay önce tamamıyla koptu. Ayrılık aşamasında ise ilginç bir durum yaşandı.


'Mağdur değiliz'

Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi. Aylık 5 bin TL nafaka ödeyeceğini söyledi.


Ceren Hindistan ayrılıkla ilgili olarak yakınlarına şunları söyledi: 'Ümit beni ve kızımı hiçbir şekilde mağdur etmedi. Aramızda tatsızlık yok. Oyunculuğa yeniden dönüyorum. Ayrıldığım eşim bana bu konuda da destek olacak.' 


Ceren Hindistan ve imam nikahlı eşi umreye de...