27 / 04 / 2024

Çerkezköy Belediye Meclisi toplantısı

Çerkezköy Belediye Meclisi toplantısı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Çerkezköy Belediye Meclisi toplantısı Haberi

Çerkezköy Belediye Meclisi toplantısı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akay, geçtiğimiz hafta kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü bir kez daha kutladı. Akay konuşmasında seçim sonuçlarını da kısaca değerlendirerek, "1 Kasım'da yapılan seçimler çıkan sonuç iktidar partisine, muhalefet partilerine, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 


Akay'ın açılış konuşmasının ardından Meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisi'nde ilk olarak Çerkezköy ilçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşülerek 10 adet Belediye hissesinin satışının incelenmesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 


Çerkezköy Belediyesinden toplantı ile ilgili edinilen bilgiye göre; Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün 26.10.2015 gün ve...