27 / 04 / 2024

Çerkezköy Belediye Meclisinde imar planı kabul edildi mi

Çerkezköy Belediye Meclisinde imar planı kabul edildi mi

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Çerkezköy Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesinin Çerkezköy'deki yatırımlarını inceledi.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca hayata geçirilen Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde belediye, dere yataklarında yeşil alan üzerinde bulunan gecekonduların yıkımına geniş güvenlik önlemleri altında başladı. Olaylı başlayan yıkımda bir vatandaş çatıya çıkıp kendini yakmakla tehdit etti.

Çerkezköy'e yeni üst geçit!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile beraber Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde incelemeler yaptı.

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.

Çerkezköy Belediye Meclisinde imar planı kabul edildi mi Haberi

Çerkezköy Belediye Meclisinde imar planı kabul edildi mi

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akay, geçtiğimiz hafta kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü bir kez daha kutladı. Akay konuşmasında seçim sonuçlarını da kısaca değerlendirerek, "1 Kasım'da yapılan seçimler çıkan sonuç iktidar partisine, muhalefet partilerine, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 


Akay'ın açılış konuşmasının ardından Meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisi'nde ilk olarak Çerkezköy ilçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşülerek 10 adet Belediye hissesinin satışının incelenmesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 


Çerkezköy Belediyesinden toplantı ile ilgili edinilen bilgiye göre; Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün 26.10.2015 gün ve...