19 / 05 / 2024

Çerkezköy Belediyesi 2015 projeleri

Çerkezköy Belediyesi 2015 projeleri

30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı basın toplantısında belediyenin bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi..

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Tekirdağ Çerkezköy'de 13 gayrimenkul satıldı!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi gerçekleşen gayrimenkuller 1 milyon 931 bin TL'ye satıldı.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy Belediye Meclisi 1 Eylül'de toplanacak!

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çerkezköy Belediyesi 2015 projeleri Haberi

Çerkezköy Belediyesi 2015 projeleri

30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı basın toplantısında belediyenin bir yıllık çalışmalarını değerlendirirken 2015 yılında hayata geçirilecek olan 41 adet projenin de tanıtımını yaptı.



KARARLARIN YÜZDE 88’İ OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

1 yılda yapılan 23 meclis toplantısında 104 karar alındığını, bunların yüzde 88’i oy birliği, yüzde 22’si ise oy çokluğu ile karara bağlandığını belirten Akay Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından son 1 yılda toplam 986 nikah akdinin gerçekleştiğini belirtti. Ellerinden geldiğince vatandaşların bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Akay, bir yılda yapılan Encümen Toplantılarında da 521 kararın alındığını söyledi.


82 MİLYON 319 BİN TL BORÇLA DEVRALDIK

Çerkezköy Belediyesi’nin borçları ile ilgili de bilgiler veren Akay, belediyeyi 30...