19 / 05 / 2024

Çerkezköy Belediyesi yeni projeleri

Çerkezköy Belediyesi yeni projeleri

30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı basın toplantısında belediyenin bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi..

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Çerkezköy Belediyesi yeni projeleri Haberi

Çerkezköy Belediyesi yeni projeleri

30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı basın toplantısında belediyenin bir yıllık çalışmalarını değerlendirirken 2015 yılında hayata geçirilecek olan 41 adet projenin de tanıtımını yaptı.



KARARLARIN YÜZDE 88’İ OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

1 yılda yapılan 23 meclis toplantısında 104 karar alındığını, bunların yüzde 88’i oy birliği, yüzde 22’si ise oy çokluğu ile karara bağlandığını belirten Akay Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından son 1 yılda toplam 986 nikah akdinin gerçekleştiğini belirtti. Ellerinden geldiğince vatandaşların bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Akay, bir yılda yapılan Encümen Toplantılarında da 521 kararın alındığını söyledi.


82 MİLYON 319 BİN TL BORÇLA DEVRALDIK

Çerkezköy Belediyesi’nin borçları ile ilgili de bilgiler veren Akay, belediyeyi 30...