18 / 05 / 2024

Çerkezköy Belediyesinden eğitimler

Çerkezköy Belediyesinden eğitimler

Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri düzenlenmeye devam ediyor. Sunum Dr. Hasibe Özgümüş tarafından gerçekleştirildi.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattına verilen kredinin ayrıntıları!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattı için verilen krediyi kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Demiryolu kredisinin gerçek maliyeti' başlıklı yazısı...

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Regnum Çerkezköy'de 140 bin TL'ye!

O-P İnşaat tarafından hayata geçirilen Regnum Çerkezköy projesi Tekirdağ/Çerkezköy'de yer alıyor. Fiyatların 140 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Arçelik, Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacak!

Arçelik, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Metrekare fiyatlarının bin 500 dolara kadar çıktığı sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü üretildi, bu kapsamda Çerkezköy Kapaklı’ya yenir organize sanayi bölgesi kurulacak

Kenan İmirzalıoğlu Çerkezköy’de 10 dönüm arsa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, yeni yatırımını toprağa yaptı. Ünlü aktör, Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. İlçe merkezine 1 saat uzaklıktaki arsada çiftlik kurmayı planlıyor.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy'e yeni üst geçit!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile beraber Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde incelemeler yaptı.

Çerkezköy Belediyesinden eğitimler Haberi

Çerkezköy Belediyesinden eğitimler

Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri düzenlenmeye devam ediyor.  Dr. Hasibe Özgümüş tarafından sunumu gerçekleştirilen seminerde Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline mevcut İmar Mevzuatı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 



Marmara...