14 / 05 / 2024

çerkezköy fevzipaşa camisi son durum

çerkezköy fevzipaşa camisi son durum

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinin en eski camilerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

Çerkezköy'de 61 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çerkezköy İcra Dairesi Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan arsayı 60 milyon 977 bin 442 TL bedelle satışa çıkardı.

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsası 23.5 milyon TL'ye satıldı!

Martı GYO'nun Çerkezköy'de bulunan arsa niteliğindeki taşınmazları için 15 Kasım 2020 tarihinde taşınmazların açık artırması 23 milyon 581 bin TL bedel ile gerçekleşti. Satış bedeli şirketin T. İş Bankası A.Ş. kredi borcundan mahsup edilecek.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Çerkezköy'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Çerkezköy İcra Dairesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsayı 12 milyon 237 bin 140 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 15 Aralık 2020 günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

çerkezköy fevzipaşa camisi son durum Haberi

çerkezköy fevzipaşa camisi son durum


Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinin en eski camilerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Geçtiğimiz Nisan ayında yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Cami’nin yerine yeni caminin inşaatı yapım çalışmaları devam ediyor. Caminin kubbesinin camlarının birçoğunun takıldığını ifade eden Çerkezköy Müftülüğü yetkilileri, “Şapı atıldı ve dış sıvası yapılıyor. Minare de bitti. Ayrıca yeni camimizde engelli vatandaşlarımızın ibadetini rahat bir şekilde yapabilmeleri için engelli rampası yapıldı” diye konuştu.


Caminin iç sıvasının devam ettiğini ifade eden yetkililer, “Hayırseverlerin yardımlarıyla çalışmalar planlandığı şekilde yürüyor. Çini işlemeler için ölçümler yapılacak. Caminin dış mimarisi Medine Mescidi Nebevi gibi olacak. Caminin alt katı da ibadete açıldı. İnşallah camimizi Ramazan ayına kadar...