29 / 04 / 2024

Çerkezköy imar durumu

Çerkezköy imar durumu

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

Çerkezköy Meclisi'nde imar planı değişikliği komisyona havale edildi!

Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu yapılan toplantı ile tamamlandı. Toplantıda imar planı değişikliği talebi incelemek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

İmar durumu özel kullanım nedir?

İmar durumu belgesi; bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteren belgeyi ifade ediyor. Peki, imar durumu özel kullanım nedir?

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Kağıthane'de 2015'te 3.512 yazılı imar durumu hazırlandı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç müdürlük ziyaretleri kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğünü ziyaret etti, toplantıda, 2015 yılı içinde toplam 3512 adet yazılı imar durumu hazırlandığı belirtildi.

İmar durumu neye göre belirlenir?

İmar durumu, herhangi bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteriyor. Peki, imar durumu neye göre belirlenir? İmar durumu nasıl tespit edilir?

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin toplantısında imar konuşuldu!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

İmar durumu geçerlilik süresi ne kadardır?

İmar durumu belgesi, herhangi bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteriyor. Peki, imar durumu geçerlilik süresi ne kadardır? İşte imar durumu geçerlilik süresi..

İmar durumu harcı 2015!

İmar durumu belgesi herhangi bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteriyor. Bu belge alınırken belli harçlar ödeniyor. Peki, imar durumu harcı 2015 ne kadar?

Çerkezköy Belediyesi Meclisi imar değişikliğini kabul etti!

Çerkezköy Belediyesi Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığımda saat 15.00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Meclisi imar değişikliğini kabul etti.

Çerkezköy imar durumu Haberi

Çerkezköy imar durumu

Çerkezköy Belediyesi Fen İdleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağışlarda bölgedeki evlerin yağmur suyu taşkınlarından /arar görmemesi için Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak. 

Samanyolu Sokak ve Şehit İlker Akkaya Sokak'ta, istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi de bölgede boş halde bulunan park alanında yeşillendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak'ta boş halde bulunan ve imar planlarında park alanı olarak yer alan 550 metrekarelik alanda ağaçlandırma çalışması yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha sonra rulo çim serimi çalışmasıyla alana yeşil bir görünüm kazandırdı. 

Şehit İlker Akkaya Sokak'taki 100 metrekarelik boş park alanında da benzer bir çalışmaya imza atan ekipler, Çerkezköy Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen ve herkesin takdirini kazanan park alanı düzenleme çalışmalarının ilçenin birçok noktasında...