29 / 04 / 2024

Çerkezköy imar

Çerkezköy imar

Toplantıda pazar esnaflanyla görüşülerek fikir alışverişinde bulunulurken, kapalı pazar yeri faaliyete geçene kadar kurulacak olan yeni pazar yerinin güzergâhı da oluşturuldu. Toplantıda pazar esnaflanyla görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor!

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

Çerkezköy'de imar planlamasında değişiklikler konferansı verildi!

Tekirdağ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ' İmar Planlamasındaki Değişiklikler ' konulu konferans Salı günü saat 14:00'da ÇTSO Konferans Salonu' nda gerçekleşti.

Çerkezköy'de imar planları konuşuldu!

Çerkezköy'de imar planları konuşuldu. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden gelen talep üzerine Bağlık Mahallesi'nde 359 ada 2 Nolu parsel içerisinde imar planı değişikliğinin yapılmasına ait müzekkeresini görüştü...

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Meclisi'nde imar planı değişikliği komisyona havale edildi!

Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu yapılan toplantı ile tamamlandı. Toplantıda imar planı değişikliği talebi incelemek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Çerkezköy'deki 30 yıldır boş duran alana iş merkezi geliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'e katlı otopark geliyor!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

Tekirdağ’de Çerkezköy şehitlik alanı genişletiliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanını genişletme çalışmaları başladı. Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla çalışmalara başladı.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Çerkezköy Velia Port'ta yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor. Peki, Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Altınyıldız, Çerkezköy'de fabrika ve arsasını alacak!

Boyner Perakende'ye bağlı şirketlerden Altınyıldız, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika binalarıyla, yaklaşık 125 dönüm açık alanı içeren arsayı, Akkök Grubu'na bağlı Akiş GYO'dan satın alacak.

Çerkezköy imar Haberi

Çerkezköy imar

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şehitlik Caddesi üzerinde sergi açan pazar esnafları ile toplantı yaptı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu ile Recai Örs, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingiil, Keşan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Yüksel, Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan ve Şehitlik Caddesi üzerinde sergi açan pazar esnafları katıldı. 


KONUMU BELLİ 


Kapalı pazar yerinin konumunun belli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul "Bununla ilgili farklı bir çalışmamız var. Bir aksilik olmazsa aşağı yukarı 1.5 yıl sonra sonuç vereceğini düşünüyoruz. İlçe pazarı İmar planındaki pazar yerinin olduğu yere taşınacak ama o taşınana kadar bir şekilde Malkara'da belirli alanlarda sergi açan pazarcı esnafımız var. Şehitlik Caddesi de bunlardan bir tanesi....