13 / 05 / 2024

Çerkezköy Kızılpınar mahallesi yol projesi

Çerkezköy Kızılpınar mahallesi yol projesi

Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılanması ile Çerkezköy’ün mahallesi olan Kızılpınar’da yol çalışmalarına hava şartları müsait olması halinde başlanacağı belirtildi. Kızılpınar yollarına önce astar döşemesi gerçekleştirme çalışmaları yapılacak...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 213 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Çerkezköy Kızılpınar mahallesi yol projesi Haberi

Çerkezköy Kızılpınar mahallesi yol projesi


Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılanması ile Çerkezköy’ün mahallesi olan Kızılpınar’da yol çalışmalarına hava şartları müsait olması halinde başlanacağı belirtildi.


Uzun zamandır yol sorunu olan Kızılpınar'da Çerkezköy Belediyesi'nce çalışmalara başlanacağı kaydedildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Bilindiği gibi Tekirdağ’ın 30 Mart mahalli İdareler seçimleri sonrası Büyükşehir olması dolayısıyla Kızılpınar Beldemiz belediyesi kapandı ve Kızılpınar, Çerkezköy’ümüzün bir mahallesi oldu. Bu mahallemizin büyük bir yol sorunu bulunuyor. Öncelikle bu sorunu çözümlemek için çalışmalara başlıyoruz. Son günlerde yağışların devam etmesi çalışmalarımızı birkaç gün erteleyebilir. Ancak Çarşamba günü hava yağışsız olursa Kızılpınar yollarına önce astar döşemesi gerçekleştirme çalışmalarına başlayacağız ve bu çalışmalar sonunda da asfaltlama çalışmaları yapacağız" dedi.



Ordu...