13 / 05 / 2024

çerkezköy yıldızkent 2. etap değerleme raporu

çerkezköy yıldızkent 2. etap değerleme raporu

Emlak Konut GYO, Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı bölgesinde yer alan Yıldızkent 2. etap ve 3. etap projelerinin değerleme raporlarını yayınladı...

A101'den Haftanın Yıldızları Kataloğu! 2 Şubat 2024'te seçili ürünlerde güzel fırsatlar...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından yayımlandı. 2 Şubat'ta A101'de birbirinden cazip indirimli ve ürünler bulunuyor.

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

A101'de dev indirim! A101 Haftanın Yıldızları'nda hangi ürünler var? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101 hafta sonu indirimi A101 haftanın yıldızları kataloğunda yayımlandı! A101; yumurta, süt, sabun gibi pek çok ürüne indirim yaptı! Peki, A101'de indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 2 Temmuz 2022 Haftanın Yıldızları fiyat listesi...

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Çerkezköy'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Çerkezköy İcra Dairesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsayı 12 milyon 237 bin 140 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 15 Aralık 2020 günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 

AB ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 3,2 küçüldü!

Avrupa Birliği (AB) ekonomisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 3,2 küçüldü.

TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sivas Yıldızeli 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Sivas Yıldızeli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Çerkezköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ambardere mevkiinde hazineye ait boş arazi üzerine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı.

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

çerkezköy yıldızkent 2. etap değerleme raporu Haberi

çerkezköy yıldızkent 2. etap değerleme raporu


Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Kapaklı Bölgesinde YILDIZKENT 2. Etap ve 3. etap Projesi kapsamında Bağımsız Bölüm için hazırlatılan 2013 yıl içi gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.


Yıldızkent 2. etap rapor için tıklayın

Yıldızkent 3. etap rapor için