04 / 05 / 2024

Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı mı

Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı mı

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

İş arayanların beklediği haber bu! Sağlık Bakanlığı 11.317 kişiyi işe alacak!

Son dakika haberine göre iş arayanlara müjde geldi. Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alacağı açıklandı. Sağlık Bakanlığında iş başvurusunda bulunmak için son tarih 2 Aralık 2022 olarak duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatları için istihdam sağlanacak işçi ve personel alımlarında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından gözler kura çekim tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar...

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı mı Haberi

Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı mı

İstanbul'da Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında tekrardan hizmet vermeye başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yerleşkesinde yapımı tamamlanan İÜ-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği'nin açılışında, 26 Eylül'deki İstanbul depremi sonrasında üniversitedeki bazı binalarda hasar tespiti yapılmasının ardından bu binaları boşaltma kararı aldıklarını hatırlattı.

Prof. Dr. Aydın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği'nin yapımının daha önceden başladığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Deprem nedeniyle bu kliniğin yapımını hızlandırdık. Bu içinde bulunduğumuz bina şu anda geçici bir bina, bir süre bize hizmet vermek üzere yapılmış geçici bir bina. Aralık ayının son haftası itibarıyla yeni Cerrahpaşa projesinin yatırım programına...