05 / 05 / 2024

Cersaie 2014 yurtbay seramik

Cersaie 2014 yurtbay seramik

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Creavit Cersaie 2014’e katıldı!

Creavit Cersaie 2014’e katıldı. Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarı Cersaie'de yerini alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını her yıl olduğu gibi bu yılda sergiledi.

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

22- 26 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen fuarda yeni ürün portföyünü sergileyen, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı’nda, ziyaretçilerle buluştu.

Kaleseramik Cersaie Fuarı'na katıldı!

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Cersaie Fuarı'na katıldı. Kaleseramik; 2014 - 2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi olan İtalya’da gerçekleştirdi.

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da düzenlenecek Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan Tureks Stone, sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yurtbay Seramik, dünyanın en ünlü seramik fuarı Cersaie'ye katılıyor!

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 tamamlandı!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova, Milano ve de Al Ahli takımlarının katıldığı Yurtbay Seramik ana sponsorluğundaki İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Zeki Yurtbay tasarım yarışması için geri sayım başladı!

Türk Seramik Sektörünün zenginliği ile genç tasarımcıların hayal gücünü buluşturduğu ve bu yıl ikincisinin düzenlendiği Zeki Yurtbay Tasarım Yarışmasına başvurular devam ediyor. Yarışmaya katılım için son tarih, 1 Temmuz 2014.

Cersaie 2014 yurtbay seramik Haberi

Cersaie 2014 yurtbay seramik


Geniş ürün yelpazesi ve tasarım çizgisi ile sektörün öncü firması Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak. 




Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Cersaie’ye 3. kez katılacak. Ürünlerini, 16. Hall, B61-B66 stantta sergileyecek. Bu yıl hem yer hem de duvar karolarının tanıtımını yapacak olan Yurtbay Seramik; günümüz trendleriyle uyumlu olacak şekilde taş, çimento, beton dokulu ürünler ve Retro tarzındaki 20x20 ürünlerinin yanı sıra en yeni  tasarımlarına yer verecek.


Cersaie Fuarı’nın Yurtbay Seramik için stratejik bir önemi olduğunu vurgulayan İhracat Müdürü Gürkan Peker; “Sektör profesyonellerinin her yıl büyük bir ilgiyle takip ettiği, yeni ürün...