20 / 05 / 2024

CERSAİE seramik fuarına kimler katıldı

CERSAİE seramik fuarına kimler katıldı

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 Eylül'de kapılarını açtı. İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenen fuar seramik sektörü profesyonellerini ağırlıyor...

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı!

Türkiye, mutfak ve ev eşyalarında Avrupa’nın önemli tedarikçileri arasına girdi. Frankfurt'taki Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı. Fuarda, endüstriyel mutfak ürünleri büyük ilgi gördü.

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Seranit Grup, Cersaie seramik fuarına katıldı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katıldı.

Seramiksan, CERSAIE Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak!

Seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül-2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak. Fuarda Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

CERSAİE seramik fuarına kimler katıldı Haberi

CERSAİE seramik fuarına kimler katıldı

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 Eylül'de kapılarını açtı. İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenen fuar seramik sektörü profesyonellerini ağırlıyor. 

Türk seramik sektörünün, teknoloji , tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası  Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini CERSAİE'de uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. 

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alıyor. Bologna Fuar Merkezi’nde bu yıl 31'incisi düzenlenen fuar 26 Eylül 2014 tarihe kadar devam edecek. 

Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını da CERSAIE’ye taşıdı. Seramiksan 2015...