29 / 04 / 2024

Çeşme 5 yıldızlı yurt

Çeşme 5 yıldızlı yurt

Çeşme Belediyesi, yatılı okuyan öğrencileri için yurt inşasına başladı...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Highway AVM'nin arazisine 5 yıldızlı termal otel!

Highway arazisi içinde bize ait olan bir bölgede, 5 yıldızlı 450 odalı, 1000 yataklı ve 10 bin kişilik kongre turizm düzenlenebilecek termal otel projesi için çalışmaları devam ediyor.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Çeşme 5 yıldızlı yurt Haberi

Çeşme 5 yıldızlı yurt


Çeşme Belediyesi, turizm meslek lisesinde yatılı okuyan öğrencileri için yurt yapımına başladı. Mevcut yurt binasının kişi kapasitesinin yetersiz olduğu ve öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitimini devam ettirmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, yurt binasının 1 milyon 755 bin liraya mal olacağını...