05 / 05 / 2024

çeşme acil kamulaştırma

çeşme acil kamulaştırma

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları” yorumladı...

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Miras kalan arsanın kamulaştırma bedeli nasıl belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan arsanın kamulaştırma bedelinin nasıl belirleneceğini kaleme aldı.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nin kamulaştırma kararı TBMM'de!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Başakşehir Şahintepe Mahallesi için alınan acil kamulaştırma kararıyla ilgili soru önergesi verdi.

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Urla'daki bazı arazilerde kamulaştırmadan vazgeçildi! 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çeşme ve Urla’da acil kamulaştırma kararı alınan arazilerin bir bölümündeki kamulaştırma işleminden vazgeçildi...

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı mecliste!

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla alınan acele kamulaştırma kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Çeşme ve Urla ilçeleri sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Yüreğir'de acele kamulaştırma!

Adana'da eğitim tesisi yapılması kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

İstanbul'da 3 ilçede acele kamulaştırma yapılacak!

Ambarlı-Hadımköy EİH Yenileme Projesi için Çatalca, Büyükçekmece ve Avcılar'da acele kamulaştırma yapılacak..

çeşme acil kamulaştırma Haberi

çeşme acil kamulaştırma

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası yayınında Çeşme’deki mevcut durumu anlatırken şunları söyledi;

'İki büyük şirket var'

Sputnik News'te yer alan habere göre; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de...