05 / 05 / 2024

çeşme arazi

çeşme arazi

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları” yorumladı...

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

DİSK'in Çeşme'deki arsası acele kamulaştırılıyor!

Albassam Grup’un Yeni Çeşme projesi için 511 parselde acele kamulaştırma kararı verildi. Bölgede, DİSK'e ait 68 dönümlük arazi de bulunuyor. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kamulaştırmaya tepki gösterdi...

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı'nın İzmir Çeşme'de 124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor.

1936 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları başka yere kaldırılacak!

1936 yılında İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'deki kömür depolarını başka yere kaldıracakmış. Depolar için uygun bir arazi arayan belediye, depoları Anadoluhisarı'nda yıkık yalılar arasında bir mıntıkaya taşımayı düşünüyormuş.

İşte Ali Sabancı’nın Çeşme'deki malikanesi!

Çeşme-Paşalimanı mevkiinde geçtiğimiz yıl inşaatı biten yüksek duvarlı muhteşem malikane, yaklaşık üç dönüm arazi üzerine kurulmuş. Ali Sabancı, malikanesine 5-6 milyon dolar civarında harcama yapmış.

Kazlıçeşme'deki sağlık alanı imarlı arazi konut alanı ilan edildi!

Kazlıçeşme’de Yeditepe Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yanında yer alan 13 dönümlük arazi ‘sağlık alanı’ olarak belirlenmesi rağmen Bakanlar Kurulu tarafından önce ‘yenileme alanı’ haline getirildi. İBB Meclisi de araziyi konut ve ticaret alanı ilan ett

Kazlıçeşme TCDD alanına AVM mi yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Halkalı-Gebze banliyö hattının Kazlıçeşme bölümünde bulunan ve "TCDD alanı" olarak ayrılan 15 bin metrekare arazi için plan değişikliği yaparak araziyi ticaret alanına aldı.

Kazlıçeşme TCDD alanına AVM mi yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Halkalı-Gebze banliyö hattının Kazlıçeşme bölümünde bulunan ve "TCDD alanı" olarak ayrılan 15 bin metrekare arazi için plan değişikliği yaparak araziyi ticaret alanına aldı.

Ajda Pekkan Çeşmede arazi arıyor!

Bugüne kadar kazandığını gayrimenkul alarak değerlendiren Pekkan, ticarete el atmaya karar verdi. Butik otel açmak isteyen sanatçı, Çeşme’de otel için arazi arıyor. Süperstar'ın araziyi bulur bulmaz, inşaata başlayacağı belirtildi.

çeşme arazi Haberi

çeşme arazi

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası yayınında Çeşme’deki mevcut durumu anlatırken şunları söyledi;

'İki büyük şirket var'

Sputnik News'te yer alan habere göre; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de...