02 / 05 / 2024

çeşme betonlaşma

çeşme betonlaşma

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında çıkan ‘Çeşme betonlaşıyor’ açıklamalarına cevap verdi. Dalgıç, '‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil'' açıklamasında bulundu.

İstanbul'da betonlaşma tehlikesi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fuat Bol bugünkü köşe yazısında İstanbul'daki betonlaşma sorununu kaleme aldı. İşte Bol'un o yazısı...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Çeşme Turizm Projesi’nde uzlaşma için komisyon kuruldu!

Çeşme Turizm Projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya, hem projeye destek veren hem de karşı çıkan kuruluşlar katıldı. Mehmet Nuri Ersoy, proje için bir komisyon oluşturulduğunu belirtti...

Çeşme'de 20.5 milyon TL'ye icradan satılık arsalar!

Çeşme İcra Dairesi, İzmir İli, Çeşme İlçe, İnönü Mahallesi, Mağara mevkii, 7498 ada, 8-11 parsel ve 7499 ada 8 parsel, 7501 ada, 10-11-12 parsel ve 7490 ada, 2 ve 3 parselde yer alan arsayı 20 milyon 487 bin 100‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Çeşme'de 9,5 milyon TL'ye icradan satılık gece kulübü!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , İnönü Mahallesi Mağara mevkiinde 7445 Ada, 1 Parsel, nosunda kayıtlı gece kulübü ve disko ve arsası vasfındaki gayrimenkul Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 9 milyon 511 bin 781,21 TL'ye icradan satışa çıkarıldı..

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Muhittin Dalgıç'tan Çeşme'de betonlaşma açıklaması!

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında çıkan ‘Çeşme betonlaşıyor’ açıklamalarına cevap verdi. Dalgıç, '‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil'' açıklamasında bulundu.

Kuruçeşme'deki yıkıma İBB'den açıklama!

İBB Beşiktaş Kuruçeşme'deki bir denizcilik şirketine ait olduğu belirtilen 3 katlı binanın yıkılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Gebze Arapçeşme'ye bilim merkezi geliyor!

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Arapçeşme Mahellesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalleye kazandırılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Çeşme gişeleri kaldırılacak mı?

İzmir-Çeşme otoyolunda yer alan Çeşme gişelerinin kaldırılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığına ve Alaçatı Havaalanı'nda gelinen aşamaya ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme fiyat!

Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme projesinde metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Büyükyalı İstanbul projesinde rezidans, ofis, otel, apart ve mağazalar olacak...

çeşme betonlaşma Haberi

çeşme betonlaşma

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında da yer alan ‘Çeşme betonlaşıyor’ iddalarına cevap verdi. 


Dalgıç, “Çeşme’de bir santim boyuna ya da enine kimseye imar vermedim. Basında da gündeme getirilmeye çalışılan bir şey var, ‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil.Mevcut planları devam ettiriyorum, olanları da revize etmeye çalışıyoruz. Sadece turizm bölgesinde imar çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 300 kilometrekare bir alanın sadece beşte birinde yapılaşma var” açıklamalarında bulundu.


Kültürel, sosyal, çevre ile ilgili yatırımlarına da devam ettiğini ifade eden Dalgıç, “Denizden ve karadan yoğun bir temizlik çalışması yapıldı. 18 noktadan deniz suyu numuneleri alındı. İddia ediyorum Çeşme denizleri 10-15 yıl önce nasılsa bugün de aynı temizlikte” ifadelerini...