25 / 07 / 2024

Çeşme çarşı

Çeşme çarşı

İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki yayalaştırma projesi ile Çeşme Çarşısı genişletilerek, turizm faaliyetlerinin sokak aralarına kadar yayılmasını sağlanacak. Çeşme Yayalaştırma Projesi için Mayıs ayında ihaleye çıkılması planlanıyor.

Çağla Şikel Çeşme'den 250 bin TL'ye ev kiraladı!

Başarılı sunucu Çağla Şikel, gözde tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme'den ev kiraladı. Şikel ev için 250 bin TL ödedi.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

İzmir Çeşme'deki yol çalışmalarına esnaftan tepki!

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol çalışması esnafı isyan ettirdi. Esnaf yollardaki çalışmalar yüzünden gelen turistlerin çarşı pazara uğramadan geçtiğini belirtti.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon bilgisi kapsamında Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyat!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyat listesine göre evler 775 bin TL'den başlıyor.

Çeşme Altın Yunus Oteli, komşuları fethedecek!

Yaşar Grubu’nun turizmdeki amiral kuruluşlarından Çeşme Altın Yunus Oteli, iç ve dış pazarda tanıtım atağına geçti. Şirket Yunan pazarından pay almak için de hamle yaptı.

Çeşme, çarşı merkezini yayalaştırıyor!

Çeşme Belediyesi, nitelikli turizm mekanları ve bölge turizmini kentin sokaklarına yaymak adına bazı sokaklarını araç trafiğine kapatıyor. Belediye, kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan projeye başlayacak.

Çeşme Çarşısı yayalaştırma projesi ihalesi Mayıs'ta!

Çeşme Belediyesi, nitelikli turizm mekanları ve bölge turizmini kentin sokaklarına yaymak adına bazı sokaklarını araç trafiğine kapatıyor. Çeşme Çarşısı olarak anılan İnkılap Caddesi yayalaştırılıyor..

Çeşme çarşı ihalesi Mayıs ayında!

İzmir'in Çeşme ilçesinde çarşı merkezi yayalaştırılıyor. Bölgede yaya ve araç trafiği tamamen yeniden düzenlenecek. 6 ayda tamamlanması planlanan proje için Mayıs ayında ihaleye çıklıması planlanıyor.

Çeşme'de çarşı reformu!

İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki yayalaştırma projesi ile Çeşme Çarşısı genişletilerek, turizm faaliyetlerinin sokak aralarına kadar yayılmasını sağlanacak. Çeşme Yayalaştırma Projesi için Mayıs ayında ihaleye çıkılması planlanıyor.

Çeşme çarşı Haberi

Çeşme çarşı

Çeşme Belediyesi, Çeşme Çarşısı olarak anılan İnkilap Caddesi ile dikey ve paralelinde uzanan sokakları yayalaştırmaya başladı. Belediye ekipleri, kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan, bölgedeki motorlu taşıt trafiğini mümkün olduğu kadar azaltıyor. Yaklaşık 190 bin metrekare inşaat alanına sahip Çeşme Çarşısı Yayalaştırma Projesi kapsamında, Mehmetçik Parkı ve Vakıflar İşhanı karşısındaki küçük parkta da düzenlemeye gidilecek. Mehmetçik Parkı’ndaki ağaçlar korunarak meydan özelliği kazandırılırken, Vakıflar karşısındaki park da meydana dönüşecek.


HAREKETLİ VE YAŞAYAN SOKAKLAR


Mayıs ayında ihaleye çıkılması planlanan Çeşme Yayalaştırma Projesi kapsamında, yollardaki tüm taşlar granit ve bazalt olarak düzenlenecek. 19 bin metrekarede planlanan projede, 14 farklı boyut ve özellikte granit taşı, 2 farklı boyutta da bazalt taşı olmak üzere, periyodik ve sistematik bir düzene bağlı kalmaksızın 16 farklı...