27 / 11 / 2024

çeşme Etçibaşı Restoran

çeşme Etçibaşı Restoran

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

Sinan Engin Çeşme’den ev alacak!

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı öğrenildi.

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

Bilgin Gökberk Çeşme'de restoran açtı!

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

1978 yılında İstanbullular çeşme başında kuyruklar meydana getirmeye başlamışlar!

1978 yılında benzin ve et yokluğunun doğurduğu kuyruklara su kuyruğu da katılmış. Bir damla suya muhtaç kalan İstanbullular, çeşme başlarında uzun kuyruklar meydana getirmeye başlamışlar.

Kazlıçeşme ve Ataköy'ü muaf tutan Silüet İmar Planı askıda!

İstanbul silüeti tartışmasını başlatan OnaltıDokuz'un konumlandırıldığı Kazlıçeşme ile sahilindeki inşaatların mühürlendiği Ataköy'ü hariç tutan Silüet Koruma 1/5000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı. Emlakkulisi.com, planı Kasım ayında duyurmuştu...

Kazlıçeşme ve Ataköy, silüet plan tadilatından muaf tutuldu!

İBB'nin askıya çıkarmak üzere Bağcılar Belediyesi'ne gönderdiği İSTOÇ 1/1000 ölçekli imar planına eklenen Silüeti Etkileyen Alanlarda Olumsuz Yapılaşma Koşullarının Engellenmesi'ne yönelik genel plan notu tadilatında Kazlıçeşme ve Ataköy hariç tutuldu.

İncirli-Söğütlüçeşme metro hattı iki kıtayı birbirine bağlayacak!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak...

Etçibaşı, Çeşme'de şube açtı!

Konuklarını İzmir Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı....

Etçibaşı Naci Usta Çeşme Ilıca'da şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Etçibaşı Restoran Çeşme'de şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

Çeşme Belediyesi, 3 yılığına 11 işyeri kiralıyor!

Çeşme Belediyesi, fast food, çocuk giyim mağazası, çocuk aktivite merkezi, kitapevi, oyuncak satış, bowling salonu ve restoran alanlarını 3 yılığına kiralayacağını ilan etti

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

Sultanahmet'teki kaldırım kazısından Mimar Sinan imzalı tarihi çukur çeşme ortaya çıktı!

Sultanahmet'te geçen temmuzda kaldırım yenilerken bulunan tarihi yapının, Mimar Sinan imzalı 'çukur çeşme' olduğu anlaşıldı

çeşme Etçibaşı Restoran Haberi

çeşme Etçibaşı Restoran

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme İlıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz....