04 / 05 / 2024

Çeşme hizmet binası

Çeşme hizmet binası

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi mecliste!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

2 bin 202 hizmet binası deprem dayanıklılığı açısından incelendi!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik" dedi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

Çeşme hizmet binası Haberi

Çeşme hizmet binası

İzmir Çeşme Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda Çeşme’yi ilgilendiren önemli kararlar alındı. 

Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çakabey Kültür Merkezi'nin bulunduğu binanın Belediye Hizmet Binası'na dönüştürülmesi için verilen önerge, oy birliği ile İmar ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi.

Bu tarihi kararı alkışlayıp önerge ile ilgili konuşan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Göreve geldiğim günden bu yana söz verdiğimiz gibi, Çeşme’nin geleceğini planlamak zorundayız. İçinde bulunduğumuz belediye hizmet binamız ihtiyaçlarımıza cevap vermiyor. Çeşme’nin 25-30 yılını planlamak adına, 5.000 metrekarelik bu alanı Çeşme Belediye Hizmet Binası olarak hizmete açmak istiyoruz. Çeşme Belediyesi’nin böyle bir hizmet binasına ihtiyacı var. Aldığımız kararların Çeşme’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Üniversite öğrencilerine 1600 TL ödül

2020...