28 / 04 / 2024

çeşme icradan satılık arsa fiyatları

çeşme icradan satılık arsa fiyatları

Çeşme İcra Dairesi, Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde bulunan 8207 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 5 milyon 334 bin 550 TL olarak belirlendi.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Çeşme'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme İcra Dairesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Çiftlik Mahallesi, 6207 ada 2 parselde yer alan arsayı 21 milyon 133 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme İlçesi ,Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde bulunan boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

çeşme icradan satılık arsa fiyatları Haberi

çeşme icradan satılık arsa fiyatları

İzmir Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde bulunan 8207 metrekare yüzölçümlü arsa Çeşme İcra Dairesi tarafından 5 milyon 334 bin TL'ye satışa çıkıyor.


Özellikleri: İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Punta mevkiinde 8207 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tam payı borçlu adına olup;Ilıca-Ildır yolunun 1 kilometre kuzeyinde, termal otele yakın, denizde 30-35 metre uzaklıkta, kuzey doğusu ve güney batısı yola cepheli, güney doğusu denize cephelidir. Arsa boş olup üzerinde maki örtüsü bulumaktadır. Çeşme Merkez'e ve Ilıca'ya yakınlığı, bulunduğu mevkii itibariyle yapılacak olan tesiste termal suyu imkanlarından yararlanılabilecek olması, önünde yat limanı projesinin varlığı ve bölgede benzer nitelikte arsanın az olması nedeniyle değerini müspet yönde etkilemektedir.


Yüzölçümü: 8.207m2

Arsa Payı: Tam

İmar Durumu: Çeşme Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün 07.07.2011 tarihli imar durumu belgesinden edinilen bilgiye göre; söz konusu parsel...