16 / 05 / 2024

Çeşme Karareis Barajı ne zaman tamamlanacak

Çeşme Karareis Barajı ne zaman tamamlanacak

İzmir Çeşme'de, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Karareis Barajı'nın 2017'nin sonunda tamamlanması planlanıyor. Barajın 35 milyon TL'ye mal olacağı bildirildi.

Karareis Barajı'nda inşaat sürüyor!

Ege Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden Çeşme'nin su problemini çözüme kavuşturmak amacıyla yapımına başlanan Karareis Barajı inşaatının 6 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.

Çeşme Karareis Barajı 2017'de tamamlanacak!

İzmir Çeşme'de, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Karareis Barajı'nın 2017'nin sonunda tamamlanması planlanıyor. Barajın 35 milyon TL'ye mal olacağı bildirildi.

Çeşme Karareis Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Çeşme Yarımadası'nın 2040 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacak Karareis Barajı'nın temelini törenle attı.

Karareis Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çeşme'de Karareis Barajı temel atma törenine katıldı, Barajın üç yıl olarak planlanan yapım süresi, pazarlıkla 23 aya indirdi.

Çeşme Karareis Barajı'nın temeli yarın atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çeşme Yarımadası'na 2040 yılına kadar içme suyu sağlayacak Karareis Barajı'nın temelini yarın atacak.

İzmir Karareis Barajı'nın temeli ne zaman atılacak?

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:"Temelini atacağımız baraj, Çeşme Yarımadası'nın 2040 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacak" şeklinde konuştu.

Karareis Barajı'nın temeli gelecek hafta atılacak!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme Yarımadası'nda su sorununu bitirecek Karareis Barajı'nın temelinin Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı törenle atılacağını bildirdi..

Karaburun Karareis barajına kamulaştırma engeli!

Çeşme Yarımadası'nın su ihtiyacını karşılamak için Karaburun'da yapılacak olan Karareis Barajı, Beşiktaş Eski Başkanı Serdar Bilgili' nin ortağı olduğu şirkete takıldı.Karaburun'a baraja kamulaştırma engeli...

Kazlıçeşme'de 1.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili Zeytinburnu ilçesi Kazlıçeşme mahallesinde üzerinde 3 gecekondu bulunan arsayı 1 milyon 108 bin 800 TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Haziran 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında y

Ev alana Çeşme Sheraton'da tatil hediye!

Turizmde promosyon dâhisi olarak bilinen Çeşme Sheraton'ın sahibi İskender Dilek, bir inşaat firmasıyla dev bir kampanyaya hazırlanıyor. İnşaat şirketi, projesinden ev alana Çeşme tatili hediye edecek, Sheraton ise burada konaklayanları Avrupa'ya gönderec

Altay Çeşme Evleri'nde 295 bin liraya 2 oda 1 salon!

Maltepe'de konumlandırılan Yaşamkent Altayçeşme Konutları kapsamında kalan konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

Çeşme Karareis Barajı ne zaman tamamlanacak Haberi

Çeşme Karareis Barajı ne zaman tamamlanacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'de inşa edilen Karareis Barajı'nda çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Baraj ile Çeşme Yarımadası'na yılda 2,84 milyon metreküp içme suyu sağlayacağız" dedi.


Karaburun Balıklıova'nın 22 kilometre kuzeybatısında Camiboğazı Deresi üzerindeki Karareis Barajı'nda 10 milyon metreküp su depolanacak.


35 milyon TL'ye mal olacak baraj ile Çeşme'ye yılda 2,84 milyon metreküp içme ve kullanma suyu sağlanacak.


Ayrıca mansaptaki tarım alanları için 0,58 milyon metreküp ve doğal hayatı koruma adına da yatağa 0,55 milyon metreküp su bırakılacak.

Çeşme Yarımadası'nın uzun vadeli içme suyu ihtiyacını güvence altına aldıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Karareis Barajı'nı, 2017 sonunda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.


Yeni...