19 / 05 / 2024

Çeşme otel inşaatına tepki geldi

Çeşme otel inşaatına tepki geldi

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı. Kumsal kapatılarak, otelin özel plajı yapıldı.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Abaz tarafından kuruldu.

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Çeşme otel inşaatına tepki geldi Haberi

Çeşme otel inşaatına tepki geldi

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı.


Kumsal kapatıldı, otelin ‘özel plajı’ yapıldı. Vatandaş, “Talanı durdurun” diye haykırdı.


İzmir’in turizm cenneti Çeşme’de kıyı talanı devam ediyor. Vatandaş ayakta. 

Ilıca Mahallesi’ndeki doğa harikası Paşalimanı Koyu’na, Nayman İnşaat tarafından 4 katlı otel inşaatına başlandı. Otelin önüne iskele yapmak için harekete geçildi. Müteahhit Haluk Nayman’a ait şirket, otelle ilgili reklamlarda tesisin “denize sıfır” olduğunu vurguladı. Etrafı tel örgülerle kapatılan kumsal da otelin “özel plaj”ı olarak tanıtıldı. Turizm Bakanlığı belgeli Zero Port Otel isimli tesisin, 2016 yazında hizmete açılması planlandı. Vatandaşlar ise Paşalimanı’nda yükselen inşaata tepkili…


HALKIN PLAJI ÜCRETLİ OLACAK


Çeşmeliler, beldenin 2 katlı geleneksel mimarisine aykırı olarak otelin 4 katlı inşa edilmesini eleştirdi. Kumsalın tel örgülerle çevrildiğini hatırlatan vatandaşlar, “Halkın plajını halka...