04 / 05 / 2024

ÇEşme ovacık res projesi

ÇEşme ovacık res projesi

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çeşme Milli Emlak'tan 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ovacık, İnönü, Alaçatı ve Reisdere mahallelerinde yer alan 5 arsayı 23 milyon 37 bin 80 TL'ye satıyor...

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

ÇEşme ovacık res projesi Haberi

ÇEşme ovacık res projesi

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından; İzmir ili, Çeşme ilçesi Ovacık- Çobandağı- Kızılkaya- Karadağ- Balitepe mevkiilerinde Ovacık Rüzgar Enerji Santrali (20 MWm/ 18 MWe) projesinin işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Ovacık Köy Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi:  Ovacık Mahallesi, 7000 Sokak No:49 Çeşme İzmir

Toplantı Tarihi : 01.03.2016

Toplantı Saati :...