06 / 05 / 2024

Çeşme TOKİ inşaatı ne zaman tamalanacak

Çeşme TOKİ inşaatı ne zaman tamalanacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Polat ve Efkan Polat ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat maliyetindeki artış bir yılda yüzde 72 oldu! Bina maliyetleri katlanıyor!

Şubat 2023'e ilişkin inşaat maliyetindeki artış tek tek açıklandı. İşte kalem kalem inşaat maliyet endeksi Şubat 2023 rakamları...

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Meşhedanlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meşhedanlı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mostafa Mashhadanı tarafından kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Mashkhura Nematulaeva tarafından kuruldu.

Çeşme TOKİ inşaatı ne zaman tamalanacak Haberi

Çeşme TOKİ inşaatı ne zaman tamalanacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu. Yapılan düzenlemeye göre tüm hisseler, TOKİ ve Maliye tapusuna geçti. egedesonsoz.com'dan Fatih Yapar'ın haberine göre, İzmir'de tartışmalara neden olan Çeşme'deki TOKİ inşaatları büyük oranda tamamlandı. Reisdere'de yapımı biten TOKİ projesinin ardından hisseler de netleşti. Uygulamaya göre evlerden sonra yol, yeşil alan ve sosyal donatı alanları planlara işlendi. Son düzenlemede en önemli gelişme tapuların tahsis edilmesi oldu. Üzerinde evler bulunan hisseler 250 metrekare büyüklüğünde TOKİ ve Maliye Hazinesi adına tescil edildi. Arsaların büyük bölümü tapuda, TOKİ'ye devredilirken üçte birlik kısım ise Maliye'nin oldu. TOKİ, ilerleyen günlerde burası için satış kararı alacak ve dar gelirliler belirlenen şartlara...