05 / 05 / 2024

çeşme toki ne zaman teslim edilecek

çeşme toki ne zaman teslim edilecek

TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konutun teslimleri 18 Eylül-31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Çeşme Turizm Projesi’ne ilişkin yeni karar!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete’de, Çeşme Kültür ve Turizm Projesi kapsamında “acilen kamulaştırma” kararı alınan arazilere ilişkin yeni bir karar yayımlandı.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Çeşme'deki kaçak yapılar ne olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bodrum'da 21 projeyi mühürleyerek, kaçak yapıyla mücadeleye başladı. Peki Çeşme ne olacak?

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

çeşme toki ne zaman teslim edilecek Haberi

çeşme toki ne zaman teslim edilecek


TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor. 


İzmir Çeşme 2. Etap 545 konut projesi 18 Eylül 2017-31 Ekim 2017 tarihleri arasında Konut Teslim Programı dahilinde teslim edilecek.



Çeşme TOKİ 2. Etap teslim programı: