16 / 05 / 2024

çeşmede arsa

çeşmede arsa

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme'de yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Toplam bedel 1 milyon 500 bin lira olarak belirlendi...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

TOKİ İlk Evim sosyal konut ve arsa kuralarındaki son dakika gelişmeleri araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

TOKİ arsa kura çekilişi başladı. 2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

İlk Evim Arsa projesinde kura çekimi bugün başlıyor! İller peş peşe açıklandı! İşte il il günü gününe kura takvimi...

İlk Evim Arsa projesinde kura çekimi bugün başlıyor. TOKİ illeri peş peşe açıkladı. İşte  günü gününe kura takvimi...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

çeşmede arsa Haberi

çeşmede arsa

ÇEŞME (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU



2012/14 Satış

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Taşınmazın;

Tapu Kaydı : İZMİR ili, ÇEŞME ilçesi, ON ALTI EYLÜL MAH mahallesi Tekkekoyu mevkiinde kain tapunun cilt 7, sayfa 680, ada 6492, parsel 2 sayısında kayıtlı arsa vasfında 865 M2 miktarındaki taşınmaz üzerindeki bina ile birlikte toplam 1.500.000,00 TL.sı muhammen kıymetindeki taşınmaz


Özellikleri : Taşınmaz tapu kaydında arsa vasfındadır. Ancak üzerinde yaklaşık 500 M2 kullanım alanına sahip dubleks mesken ve eklerinden oluşmaktadır. Satışa konu taşınmaz Çeşme merkezde Tekke koyu mevkiinde Çeşme 16 Eylül mahallesi 3052 sokak No 60 adresinde bulunmaktadır, taşınmaz üzerinde bulunan dubleks mesken vasıflı olup zemin katta salon, yemek odası, mutfak, 1 adet oda, banyo ve WC mevcuttur. Üst katta 3 yatak odası, 1 adet banyo -wc...