06 / 05 / 2024

Çeşmeli-Taşucu otoyolu

Çeşmeli-Taşucu otoyolu

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin ipek, Çeşmeli-Taşucu otoyolunun Mersin’in doğu bölgesinde trafiği rahatlatacağını ve turizmin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Taşeron işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Toplam 60 bin çalışanı ilgilendiren taşeron işçiye kadro düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle taşeron işçilerin kadrolu işçi olarak çalışmaları sağlanacak ve bazı sosyal haklarda da iyileştirmeye gidilecek. Bakan Bilgin’den konuyla ilgili bir müjde geldi.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

Çeşmeli-Taşucu otoyolu Haberi

Çeşmeli-Taşucu otoyolu


Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin ipek, Çeşmeli-Taşucu otoyolunun Mersin’in doğu bölgesinde trafiği rahatlatacağını ve turizmin gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek, çalışmaların vakit kaybetmeden başlaması gerektiğini söyledi.


İpek, Çeşmeli-Taşucu otoyolunun Yüksek Planlama Kurulu (YPK) tarafından onaylanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Bu yolun, Mersin’in doğu bölgesinde trafiği rahatlatacağını ve turizmin gelişmesine katkı sağlayacağını dile getiren İpek, "Yapılması planlanan Çeşmeli-Taşucu otoyolu, Mersin’de özellikle yaz aylarında büyük bir sorun haline gelen trafiği şüphesiz ki rahatlatacaktır. Ayrıca Taşucu bölgesine turizm anlamında yatırım artacak, bölge halkına da istihdam sağlanmış olacak. Çeşmeli-Taşucu otoyolu, ulaşımı kolaylaştıracak olmasından kaynaklı Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay, Adana gibi çevre illerden Taşucu bölgesine ciddi bir yerli turistin gelmesine katkı sağlayacaktır. Mersin’in gelişmesi için, Mersin’in yerli ve yabancı turistler...