01 / 05 / 2024

Çeşmeye termal turizm tesisi geliyor

Çeşmeye termal turizm tesisi geliyor

ÇEŞME’ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005’te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. sağlık bakanlığı’nın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı.

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akyol ve Ali Akyol ortaklığında kuruldu.

Çeşme ve Didim'e Cannes modeli projeler geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Çeşmeye termal turizm tesisi geliyor Haberi

Çeşmeye termal turizm tesisi geliyor


ÇEŞME’ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005’te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. sağlık bakanlığı’nın olumsuz kararı nedeniyle yıllardır rafta bekleyen termal turizm tesisi için, bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı. Yaklaşık 85 dönüm araziyi 35 yıllığına kiralayan TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla aquapark, estetik cerrahi, tedavi kür merkezi, yüzme havuzu, yaşlı bakım evi, otel ve kapsamlı spor alanlarının yer aldığı büyük bir termal tesis kuracak. 2018’de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme’nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.



İDDIALI BIR PROJE

TETUSA (Termal Turizm Sağlık Merkezi A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, yıllardır konuşulan termal turizminin artık başlayacağını belirterek, “Yer sorunu halloldu. TETUSA, açılan ihaleye en yüksek...