25 / 07 / 2024

Çetin Çaçur

Çetin Çaçur

Sefa Restorant Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi, Engin Karademir, Çetin Çaçur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat 2014 tarihinde Başakşehir, Bahçeşehir'de kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Tavuk fiyatlarını ucuzlatacak çalışma başladı! 80 liradan düşecek

Kırmızı etin aşırı pahalılandığı son günlerde beyaz et fiyatları da cepleri yakar oldu. Ulusal ölçekte tavuk satışı yapan firmaların piyasada oluşturduğu tekel fiyatlarını kıracak bir çalışma başlatıldı. Fiyatlar 80 liradan düşecek!

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Kaya tarafından kuruldu.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Çetin Çaçur Haberi

Çetin Çaçur

Sefa Restorant Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi, Engin Karademir, Çetin Çaçur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Sefa Restorant Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü restoran kafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organazasyon işlerini yapmak.


Sefa Restorant Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Bahçeşehir D. Parkı Caddesi, Prestij AVM Yanı Gölet Park...