07 / 05 / 2024

cevahir otel istanbul asia

cevahir otel istanbul asia

Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışında konuşan Başkan Topbaş, “Göreve geldiğimizde kongre turizminde dünya 44’üncüsü olan şehrimizi yatırım ve hizmetlerimizle zirveye taşıdık. Bu yıl 10 milyon turist bekliyoruz” dedi...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Taşyapı'dan İstanbul'a 3 otel yatırımı!

Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Türkiye'ye yabancıların gelmeye devam edeceğinden hiç kuşkum yok. O yüzden turizm yatırımlarımız da sürüyor. İstanbul'da 3 otel yatırımız var." dedi.

İstanbul Boğazı'na yeni otel geliyor!

Otel Yatırım Danışmanı Ferit Volkan, yabancı bir yatırımcı için İstanbul Boğazı'nın Avrupa Yakası'nda, yalı tarzında, 150 oda kapasitelik bir yatırıma uygun olabilecek bir mekan bakıyor.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Bu yılın ilk 5 aylık döneminde ise ülke genelinde toplamda 31 ayrı şehirde 86 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Toplamda 1 milyar 388 milyon lira harcanarak tamamlanacak yatırımlar sonrasında sektörde 4 bin 326 yeni ek istihdam sağlanacak.

Ethica Sağlık Grubu'ndan İstanbul'a otel!

Ethica Sağlık Grubu, yatırım atağına kalktı. İstanbul'da butik otel açacak olan Ethica'nın ikinci projesi ise Bodrum MİLA'S Daphne Peninsula olacak.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Astaş Holding İstanbul'da 7 yıldızlı otel inşa edecek!

Tekstil makineleri ithalatı ile işe başladı, bugün lüks rezidans ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, gelecek iki yıl içinde ciroda yüzde 100, istihdamda yüzde 50 büyüme hedefliyor…

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

İzzet Yıldızhan İstanbul’da otel yapmak için mülk arayışına girdi!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan önceki gün Karaköy’ün ara sokaklarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldızhan İstanbul’da otel yapmak için mülk arayışında olduğunu söyledi.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

cevahir otel istanbul asia Haberi

cevahir otel istanbul asia

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’de yapılan Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışına katıldı. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı açılışta konuşan Başkan Kadir Topbaş, turizm yatırımlarının ülkelerin geleceğinde büyük yer tuttuğunu belirterek, “Günümüzde sürdürülebilir kalkınma için turizm ön plandadır, direk ve dolaylı yoldan ciddi istihdam sağlamaktadır. Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın bu manada çok önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbul’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İstanbul Belediye Başkanı olmadan önce Barselona’nın gelişmesini yerinde inceleme imkanı bulduğunu ve turizme büyük destek verdiklerini gördüğünü anlatan Kadir Topbaş, şöyle konuştu; “Göreve geldikten sonra ilk yaptığım iş turizm yatırımcılarını ve ilgili STK’ları bir araya getirerek Turizm Geliştirme Platformu’nu kurmak oldu. İstanbul’un...