22 / 07 / 2024

Cevat İnce

Cevat İnce

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cevat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cevat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Kira süresinden önce tahliye olur mu?

Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Kira süresi içinde taraflar kanunda belirtilen fesih nedenleri olmadan sözleşmeyi sona erdiremiyor. Peki, kira süresinden önce tahliye olur mu?

Şevket Can: Yapımı devam eden çalışmalar bir an önce bitmeli!

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Ebru Dildar Edin: HES portföyü bir an önce özelleştirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, "Yatırımcıların ilgisinin yüksek olacağı HES portföyünün bir an önce özelleştirilmesi gerek" dedi.

Evlenmeden önce yapılan mal ayrılığı sözleşmesi!

Evlilikte mallara nasıl sahip olunacağına eşlerin yapacağı sözleşme ile karar verilebiliyor. Taraflar, istedikleri mal rejimini ancak kanunda yazılı sınırlar içinde seçebiliyor. İşte evlenmeden önce yapılan mal ayrılığı sözleşmesi...

Evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı!

Eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejiminin uygulanıyor.Ancak isteyen eşler, mal rejimi sözleşmesiyle kanunda belirlenen diğer rejimlerden birini kabul edebiliyor. Peki, evlilikten önce edinilmiş malların paylaşımı nasıl olur?

Arsa almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Daha önce konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri 10 başlık altında toplamıştık. Şimdi ise sıra arsa alırken dikkat edilecek noktalara geldi. Arsa alırken nelere dikkat etmeliyiz, Avukat Kadir Kurtuluş açıkladı...

3 Katlı Büyük Tünel seçimden önce ihaleye çıkacak!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "3 katlı tünel projesi seçimden önce ihaleye çıkmaya çalışacaklar arkadaşlarımız, yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Ama belki bir aksama, gecikme olursa belki seçim sonuna kalabilir" dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi?

Boşanma kararı alan bir çift, yaşanabilecek mal kaçırma ihtimaline karşın mallara tedbir koydurmak isteyebiliyor. Peki, boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi? Boşanmadan önce mallara tedbir nasıl koyulur?

Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?

Boşanma sürecinde her iki taraf da edinilmiş mallarda hak sahibi olabiliyor. Peki, "Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Cevat İnce Haberi

Cevat İnce

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cevat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu. 


Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1) İnşaat: a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...