29 / 04 / 2024

Cevat Öncü özgeçmiş

Cevat Öncü özgeçmiş

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öncü kimdir? Cevat Öncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öncü..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emeklilere 5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi verilecek! Sosyal yardım alanlar da ikramiye alabilecek mi? İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü kuruluş yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023 tarihine özel emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi verileceğini açıkladı. Peki, sosyal ardım alanlar da ikramiye alabilecek mi? İşte konuya ilişkin detaylar..

Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emeklilere ek zam yapılacak mı? Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel ikramiye verilecek mi?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ek zam ve ikramiyeye çevrildi. Peki emekliye ek zam ve ikramiye verilecek mi? İşte detaylar...

Araç sahipleri acil baksın! MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman yapılacak? Ek MTV iptal mi oldu? 

Son dönemlerde sosyal medyada sıkça dolaşmaya başlayan ''Ek MTV iptal oldu'' konusu kafaları karıştırdı. Peki gerçekten ek MTV iptal mi oldu? MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman? 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Mi 11T Pro indirimle A101'de! Şimdi Aldın aldın!

Öncü teknoloji markalarından Xiaomi, A101'de özel indirimlerle sunulan iki yeni modeli Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Mi 11T Pro ile müşterilerin karşısına çıkıyor.

Ekmek 7,5 TL mi olacak? Fırıncılar Federasyonu Başkanı yanıtladı!

İstanbul'da ekmek 7,50 TL olacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Ekmek 7,50 TL mi olacak? Ekmeğe zam gelecek mi? İşte detaylar...

Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama! 1 gram bile altınınız varsa şimdi bakın! Kabus devam edecek mi?

Altının ons fiyatı da düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı ve yüzde 1,7 azalışla 1.712 dolara kadar düştü. Altın yatırımcıları tedirgin olurken, değerli metalle ilgili ünlü bankanın analizlerinden kritik açıklama geldi. Peki altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi? 

Dolar 15 lira sınırında! Dolar/TL yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 14,84 liradan başlarken, gün içerisinde yükselişe geçerek 15 lira sınırına yaklaştı. Peki dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 24 Mart 2022 son dakika dolar kuru...

Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Kripto paraların kullanımında dünyada dördüncü, Avrupa’daysa ilk sıraya yerleşen Türkiye’de, kripto para piyasaları için getirilecek düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Peki bu düzenlemeler belli oldu mu?Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Cevat Öncü özgeçmiş Haberi

Cevat Öncü özgeçmiş

Cevat Öncü kimdir?

Cevat Öncü, 1963 Yılında Samsun`da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun`da tamamladı.1984 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun oldu. 


1985-1987 yılları arasında özel bir şirkette şantiye mühendisi olarak çalıştı.1988-2004 yılları arasında kurucu ortağı olduğu PALET Mimarlık Mühendislik Limited Şirketinde proje üretimi alanında çalıştı. 


Yine 1988 yılında kurucu ortağı olduğu BARET İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti ile halen Müteahhitlik alanında çalışmalarına devam etmektedir. 


1996-2013 yılları arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve 2000-2004 yılları arasında TOOBB Sektör Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 


2002-2011 yılları arasında çeşitli dönemlerde Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. 2000-2002 dönemi İMO Samsun Şube Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 


Cevat Öncü, 2016 yılında yapılan genel kurulda yeniden Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.


Evli ve iki kız bir...