29 / 04 / 2024

Cevat Öncü samsun

Cevat Öncü samsun

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öncü kimdir? Cevat Öncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öncü..

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Cevat Öncü: İnşaat sektörü, konut faizlerinin artmasıyla durdu!

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü: "İnşaat sektörü, konut ve genel faizlerinin yükselmesi nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Bu krizin uzun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun 3'üncü Etap OMÜ Kampüsiçi Raylı Sistem Hattı'nın test sürüşüne katıldı.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Mevcut binaların yüzde 67’si ruhsatsız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, 17 Ağustos 1999 depreminden beri 19 yıl geçtiğini söyledi. Öncü, “Doğal afetlere karşı duyarlı ve hazırlıklı değiliz” ifadelerini kullandı.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Samsun'da en riskli deprem bölgesi Ladik!

Samsun Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, Samsun'da olası bir depremde en riskli bölgenin Ladik olduğunu ve denetim firmalarının etkin kullanılması gerektiğini belirtti...

ODTÜ'lü öğrenciler Samsun'u planladı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Samsun için hazırladıkları projeleri tamamladı.

Samsun İnşaat Fuarı açılıyor!

Samsun’da 2017 yılının 4’üncü fuarı olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” yarın açılacak.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

Samsun Teknopark'a üçüncülük ödülü!

TEKNOPARK, açıklanan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Performans Endeksi sonuçlarına göre “Erken Aşama Teknoloji Geliştirme Bölgeleri” kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı.

Cevat Öncü samsun Haberi

Cevat Öncü samsun

Cevat Öncü kimdir?

Cevat Öncü, 1963 Yılında Samsun`da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun`da tamamladı.1984 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun oldu. 


1985-1987 yılları arasında özel bir şirkette şantiye mühendisi olarak çalıştı.1988-2004 yılları arasında kurucu ortağı olduğu PALET Mimarlık Mühendislik Limited Şirketinde proje üretimi alanında çalıştı. 


Yine 1988 yılında kurucu ortağı olduğu BARET İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti ile halen Müteahhitlik alanında çalışmalarına devam etmektedir. 


1996-2013 yılları arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve 2000-2004 yılları arasında TOOBB Sektör Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 


2002-2011 yılları arasında çeşitli dönemlerde Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. 2000-2002 dönemi İMO Samsun Şube Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 


Cevat Öncü, 2016 yılında yapılan genel kurulda yeniden Samsun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.


Evli ve iki kız bir...