29 / 07 / 2024

Cevdet Çakmak

Cevdet Çakmak

Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Çakmak ve Şeymus Bıçkı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topel Sokak'ta kuruldu.

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Zeki Çakmak imzasıyla kuruldu.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Fevzi Çakmak-Kazım Karabekir Mahalleleri, Riskli Alanın 27,89 hektarlık imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi cazibe merkezi oluyor!

Yerel seçimler öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi ile ilgili “Yıllardır ihmal edilen bu mahallemiz cazibe merkezi olacak” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana mahalle ile ilgili birçok projeyi hayata geçiriyor.

Malatya’daki Çakmak Kışlası'na okul yapılacak!

Malatya’daki Çakmak Kışlası’nın Altay Kışlası’na taşınmasıyla oluşacak 2 milyon 300 bin metrakelik alan eğitim amaçlı kullanılacak. Kent merkezindeki dev araziye okul yapılması planlanıyor.

Pendik Fevzi Çakmak'ta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 28 milyon 837 bin 593 TL bedelle kat karşılığı inşaat yaptıracak.

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çakmak tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Palandöken Dağı eteklerindeki 225 yatak kapasiteli Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Hastanenin adı Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi oldu.

FETÖ'cü Cevdet Türkyolu gayrimenkul zengini çıktı!

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konuldu. ‘Süper imam’ın gayrimenkulleri dudak uçuklattı.

Cevdet Çakmak Haberi

Cevdet Çakmak

Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Çakmak ve Şeymus Bıçkı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta  Kartal, Yalı Mahallesi, Topel Sokak'ta kuruldu. 


Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...