05 / 05 / 2024

Cevdet Caner kim

Cevdet Caner kim

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Cevdet Yılmaz: Önümüzdeki yıl 174.5 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın verdiği bilgiye göre yatırımların 135.8 milyar doları (304 milyar lira) özel sektör eliyle yapılacak ve en yüksek payı yüzde 30.4 ile ulaştırma alacak.

Cevdet Yılmaz: Cezaevi inşaatlarının proje tutarı 2.8 milyar!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, 2015 yılında yapılacak çeşitli cezaevi inşaatlarının proje tutarının 2 milyar 796 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi.

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Cevdet Gürel Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevdet Gürel Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Gürel tarafından 6 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kızkalesi Sokak'ta kuruldu.

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Cevdet Caner kim Haberi

Cevdet Caner kim

Avusturya'da genç yaşta milyarlar lira serveti olan Türkiye kökenli iş insanı Cevdet Caner’in adı yine geniş çaplı emlak spekülasyonuyla gündemde. Hürriyet'ten Ali Mercimek'in haberine göre; ilk işi çağrı merkezi ile 2000’li yılların başında devler ligine adım atan 58 yaşındaki iş insanı, bu sektördeki iflasını açıklamasının ardından 2003 yılından itibaren özellikle Doğu Almanya’da çoğu atıl konutları banka kredileriyle satın alarak toplu konut işine girdi. ‘Level One’ isimli şirketiyle toplam 2 milyarlık konut ve ticari emlak toplayan Avusturya doğumlu Caner, 2008 senesinde bankalara olan borcunu ödeyince iflasını istedi. İflasını açıkladıktan sonra yolsuzluk ve para aklama iddiasıyla Almanya ve Avusturya’da savcıların hedefine giren Caner, 2020 yılında tüm davaları kazanarak beraat etti.

LONDRA’DA ULTRA LÜKS EVİYLE GÜNDEME GELDİ

Arka planda Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde kurduğu yatırım...