04 / 05 / 2024

Cevdet Kocatürk

Cevdet Kocatürk

Zeyrek Restorasyon İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Kocatürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy'de İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresinin yıkımına başlandı!

İstanbul Silivri'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem sonrasında hasar gören minare, parçalar halinde sökülerek vinçle indirilecek...

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper     Yanar tarafından kuruldu. 

Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık

Trigon Telekomünikasyon Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 19 Eylül 2017 tarihinde Cevcet Kocatürk tarafından kuruldu.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Kocatürk İnşaat'tan Adanalılar'a ucuz ev müjdesi!

Adana'da Kocatürk Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nakış Kocatürk, emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Ağrı Patnos'da apart otel açıldı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) desteğiyle Ağrı’nın Patnos ilçesinde apart otel açıldı.Otel açılışına Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Pan İthalat İhracat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pan İthalat İhracat İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Nazım Kocatürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Kasım'da Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları yeni sezona hazırlanıyor!

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kuruldu!

Alaşehir Belediyesi bünyesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan birimde Halil Kocatürk'ün müdür olarak görevi yürüteceği belirtildi.

Zeyrek Restorasyon İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyrek Restorasyon İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Kocatürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

Cevdet Kocatürk Haberi

Cevdet Kocatürk

Zeyrek Restorasyon İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Kocatürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Zeyrek Restorasyon İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Resmi, özel, şahıs ve kurumların her türlü inşaat işlerini kat karşılığı emanet usulü ve diğer ihale usulleri ile üstlenmek ve inşaatlarını yapmak, 2.Sanayi tesisleri, yol, köprü, su kanalizasyonu, baraj, konut, toplu konut, çarşı, işyeri, fabrika, büfe, kafeterya, lokanta, turistik tesisleri ve benzeri her türlü binanın inşaatını yapmak, 3.Her türlü inşaat, onarım, montaj, kontrol, bakım, imalat ve mimarlık, mühendislik,müşavirlik,mümessillik işlerini ifa etmek 4.Konusu ile ilgili mühendislik, müşavirlik,kontrollük hizmetleri ile bu işlerin yapılabilmesi için modern mühendislik büroları ve şantiyeler kurmak işletmek 5.Prefabrik konut ve inşaat tesisileri kurmak, inşaat malzemeleri alımı, satımı,...