05 / 05 / 2024

Cevdet Özağaçe

Cevdet Özağaçe

CVT İnşaat Malzemeleri Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Cevdet Özağaçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

İkinci el araçlarda dip fiyatlar: 250 bin TL’ye alabileceğiniz modeller 

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasası son dönemde dikkat çekici bir değişim gösterdi. Fiyatlar düşüşe geçti ve 250 bin TL gibi bir bütçe ile oldukça çeşitli ve kaliteli araçlara erişim mümkün hale geldi. Bu haber, araç sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor…

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor! Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor... Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

İŞKUR talep yağıyor! İşverenler İŞKUR’un kapısını aşındırıyor! 127 bin personel açığı var! Hemen bakın!

İŞKUR’a çeşitli pozisyonlarda açılan personel açığını kapatmaya çalışıyor. Ancak 127 bin personel boşluğu var. İşte detaylar!

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Çalışan EYT'liler hemen bakın! SGK peş peşe açıkladı! Artık bunu yapmanıza gerek yok... 

Çalışmaya devam edecek binlerce EYT'li "emekli olur" yazısını alamadığı için, SGK'nın kapısından geri döndü. Çalışan EYT'liler hemen bakın! SGK peş peşe açıkladı! Artık bunu yapmanıza gerek yok... 

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Cevdet Özağaçe Haberi

Cevdet Özağaçe

CVT İnşaat Malzemeleri Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Cevdet Özağaçe Müdürlüğü'nde kuruldu.


CVT İnşaat Malzemeleri Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...