05 / 05 / 2024

Cevher Zenginleştirme Tesisi çevre bakanlığı

Cevher Zenginleştirme Tesisi çevre bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir'de yapılacak olan Cevher Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

Akfen GYO ilk 9 ayda 9.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun Eylül ayı yatırımcı raporunu değerlendiren Akfen GYO Genel Müdür Sertaç Karaağaoğlu, "2021 yılıyla birlikte portföyümüzü zenginleştirme yolunda attığımız adımlar bilançomuzu olumlu yönde iyileştirmeye devam ediyor" dedi.

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Şanlıurfa Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Yukarı Göbekli Mevkii'nde yapılması planlanan Tavuk Yetiştirme ve Yumurtacılık Tesisi Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Bilecik Etlik Piliç Tesisi ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Bilecik İli Osmaneli İlçesi, Düzmeşe Köyü tarafında yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin toplantısı 24 Aralık'ta!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

İzmir Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 8 Aralık'ta!

İzmir Menemen'de bulunan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Ve Gübre İşleme Tesisi İlavesi projesinin ÇED toplantısı 8 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Bolu Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 23 Kasım'da!

Bolu Gerede'de bulunan Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesini yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 23 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Balıkesir Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi toplantısı 30 Temmuz'da!

Saper Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Cevher Zenginleştirme Tesisi çevre bakanlığı Haberi

Cevher Zenginleştirme Tesisi çevre bakanlığı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nesko Madencilik A.Ş. tarafından Balıkesir İvrindi'de yapılması hedeflenen Cevher Zenginleştirme Tesisi ve Katı Atık Depolama Alanı projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 20 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu.


Duyurunun ayrıntıları için